+31 6 43583314 info@vmk-designs.com

Retail & Horeca Design

Tegenwoording moeten retailers zich goed onderscheiden van (online) concurrenten door meer te bieden dan hun winkelassortiment. Klanten komen nog steeds naar de fysieke retailers voor de klantbeleving (merk en product), voor de expertise (productkennis en advies) en voor het gemak (makkelijk kopen en direct in huis). VMK Designs kan met een totaalontwerp op alle drie de vlakken het winkelen beinvloeden. We zijn in staat om de hele winkelinrichting te (her)ontwerpen of advies erover te geven.

De Inrichting, Speciaal op maat voor retail of horeca

Uniek en authentiek ingericht.

Ruimte indeling, het meubilair, de vloer- en wandafwerking, verlichting (functioneel en decoratief) en accesoires

De Winkel Lay-out, duidelijk en gestructureerd vast gelegd

Een indeling dat goed is voor de klant, voor de producten, voor het winkelconcept, etc. met als overkoepelend hoofddoel:

het stimuleren van de verkoop

Winkelmeubilair goed ontworpen en gedocumenteerd

Een goed overzicht van al het winkelmeubilair is essentieel in de retail. Technische ontwerp van het meubilair zelf, maar ook de de documentatie van de hele collectie als onderdeel van de winkelformule kunnen we allemaal ondersteuning bij bieden.

Een prachtige 3D (re)presentatie van uw winkel

Wij verzorgen alles in 3D voor uw winkelidee. Zodra alles in 3D is gedigitaliseerd, zijn er vele mogelijkheden om interactie te hebben met het ontwerp. Een visuele voorstelling, VR beleving of een interactief videospel waarin je door de winkel heen kan lopen, helpen om je winkel beter te begrijpen.