Corridor make over, Utrecht

Posted on Sep 25, 2016


Corridor make over, Utrecht

Restyling corridor

There was not much room in the budget, therefore overall this was quite a simple make over. Nevertheless, we were able to make an effective change with the least amount of tools. All we did was replace the worn out carpet with new durable carpet tiles and add a new paint color on part of the walls and entrance doors and then let the light blend everything together. But the way we applied the carpet and paint it was also to make sure each apartment gets its own presence and stand out more. This way, visitors will not find themselves in a long corridor with several doors but instead clearly see where all the apartments are located. In the end, the main goal was to make the corridor brighter, warmer and more uplifting compared to what it was.

Scroll down and click thumbnails to enlarge:

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish