+31 6 43583314 info@vmk-designs.com

VMK Designs, sinds 2005

VMK Designs is een all-round ontwerpbureau gespecialiseerd in interieurontwerp (commercieel en residentieel). De reden dat we allround zijn, is dat we á la minute bij kunnen leren en altijd proberen goed samen te werken met klanten en stake holders. Onze variëteit aan projecten is het bewijs hiervan. Uiteindelijk komt het altijd neer op het ontwerpen en het bedenken van oplossingen. Hier houden we van. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en particulieren. Wij treden op als adviseur of wij kunnen het gehele interieur of product realiseren en het ontwerpproces van begin tot eind begeleiden. Wij houden van ontwerpen. Wij houden van schetsen op papier of het maken van een realistische 3-dimensionale indruk van het product of inrichting. We houden net zoveel van het proces als van het eindresultaat.

Visie

VMK Designs kan u een frisse nieuwe look en feel bieden voor uw veelzijdige product. Als uw externe en onafhankelijke bedrijf streven wij ernaar om iets unieks te bedenken. Tijdens het ontwerpproces zoomen we in op gedetailleerde producteigenschappen zonder overkoepelende kwesties uit het oog te verliezen. Dit is een iteratief werkproces. VMK Designs is always customer oriented and is able to translate the identity and desires of the customer to a fitting design. The end result is a user friendly solution and should appeal to the user’s senses.

Missie

De missie van VMK is het bedenken van een zinvolle en meetbare oplossing voor een actueel probleem door middel van een mooi en functioneel ontwerp.