+31 6 43583314 info@vmk-designs.com

Interieurontwerp Utrecht

Interieurontwerp laten maken in Utrecht

Een interieurontwerp laten maken in Utrecht laat u bij voorkeur over aan de specialisten van VMK Designs. Onze diensten zijn zowel beschikbaar voor bedrijven als particulieren. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke én maatwerk interieurs. Niet alleen voor de retail en op commercieel gebied, maar ook als het gaat om residentieel interior design. Bij VMK Design in Utrecht denken we graag met u mee.

Een goed interieurontwerp is van groot belang. Dat geldt voor woningen, maar natuurlijk ook voor bedrijfspanden en winkel ontwerpen. Ook retail design moet namelijk aan een aantal eisen kunnen voldoen. Het interieurontwerp moet niet alleen praktisch en efficiënt zijn, maar ook de merkbeleving op een positieve manier ondersteunen. Het interieurontwerp van VMK Designs in Utrecht wordt altijd op maat gemaakt.

Dat betekent dat we de ontwerpen afstemmen op uw wensen en behoeften. Daarnaast houden we ook rekening met de mogelijkheden van de ruimte. Interieurontwerp in Utrecht kan nodig zijn bij nieuwbouw, maar ook als u de inrichting en het interieur van uw woning wilt veranderen of verbeteren. In alle gevallen staan we graag voor u klaar. Ook als u op zoek bent naar een ervaren en vakkundig retail designer in Utrecht kunt u op ons rekenen.

Uniek interieurontwerp laten maken omgeving Utrecht

Een interieurontwerp laten maken in Utrecht kunt u met een gerust hart aan de ervaren designers van VMK Design overlaten. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, maken we een eerste schets op papier. Natuurlijk is het na de uitwerking van het ontwerp ook mogelijk om een 3D print te laten maken. Op deze manier krijg u een realistische kijk op het eindresultaat en kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen nog eenvoudig worden doorgevoerd.

Als het gaat om interieurontwerp in Utrecht, dan voorziet VMK Design u tijdens het gehele proces van de ondersteuning die u nodig heeft. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om het design van een winkel, of een interieurontwerp voor een woning of bedrijfspand. Desgewenst zorgen we niet alleen voor het interieurontwerp, maar leveren we eventueel ook de producten en materialen die nodig zijn om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Hierbij kunt u denken aan diverse soorten meubilair, behang in verschillende patronen en prints of andere accessoires die nog zijn. Ons interieurontwerp in Utrecht kunnen we tevens compleet maken met functionele of decoratieve verlichting. Bij VMK Designs staan we dan ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar interieurontwerp in de omgeving van Utrecht.