+31 6 43583314 info@vmk-designs.com

Interieur design Utrecht

Interieur design omgeving Utrecht

Bij VMK Designs staan we voor u klaar als u op zoek bent naar interieur design in Utrecht. Binnen ons team van specialisten verzorgen we diverse soorten interieur ontwerpen voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Dat betekent dat ons interieur design in Utrecht zowel geschikt is voor bedrijven als particulieren. Voor professioneel interieur design in de omgeving van Utrecht staan we dan ook graag voor u klaar.

Het interieur van uw woning of bedrijfspand moet aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats moet het design van uw interieur praktisch en efficiënt zijn. Dat betekent dat ruimtes goed bereikbaar moeten zijn zodat de beschikbare ruimte op de juiste manier be ut kan worden. Maar, ook de totaalbeleving speelt een belangrijke factor binnen interieur design.

Dit zorgt ervoor dat de inrichting en het meubilair wat daarbij gebruikt wordt, perfect op elkaar is afgestemd. Dit zorgt voor de juiste sfeer en ambiance. Bij VMK Designs staan we tevens graag voor u klaar als u op zoek bent naar een retail designer in Utrecht. Het design van uw winkel of horeca onderneming nemen we dan ook graag onder onze hoede. Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen én die van de consument.

Interieur Design Utrecht

Interieur design voor bedrijven en particulieren in Utrecht

Met retail design kunt u zich als winkelier niet alleen onderscheiden van de concurrentie, maar geeft u uw doelgroep ook de beleving die ze nodig hebben. Naast een winkel ontwerpen, staan we ook met particulier interieur design in Utrecht voor u klaar. Aan de hand van uw wensen maken we een schets op papier, maar ook als u realistische 3D printen wilt laten maken van het uiteindelijke resultaat staan we voor u klaar.

Uiteraard voorzien we u daarbij van A tot Z van een goede en professionele begeleiding. Ons interieurontwerp in Utrecht kan tevens worden toegepast bij het doorvoeren van veranderingen. Bijvoorbeeld als u een ruimte binnen uw woning van een nieuwe bestemming wilt voorzien. De mogelijkheden brengen we graag voor u in kaart. Ons interieur design in Utrecht is tevens geschikt voor het aanbrengen van verbeteringen.

Door onze ruime ervaring en expertise maken we de mogelijkheden van de ruimte graag inzichtelijk. Naast interieurontwerp staan we ook voor u klaar met onderscheidende winkel ontwerpen voor de retail. Op deze manier kunt u uw winkel nog efficiënter en aantrekkelijker maken. Een uniek interieur of retail design betekent automatisch dat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Bij VMK Designs staan we dan ook graag voor u klaar.